MediaMarkt

Anderhalve week geleden een bestelling gedaan. Geen bestelbevestiging ontvangen. Ik wacht een paar dagen en bel vervolgens met de klantenservice, blijkt er een storing te zijn geweest. Maar ik zou vanzelf de bestelbevestiging binnenkrijgen binnen een paar dagen. Weer een paar dagen gewacht. Vervolgens naar de lokale vestiging geweest waar ik mijn product zou moeten kunnen afhalen. Verteld een baliemedewerker dat er eentje op voorraad ligt (Apple usb kabel) en dat ik de online bestelling kan annuleren. Maar vervolgens binnen verteld een medewerker van wel. Wordt ik weer naar de balie gestuurd, 2 keer kastje naar de muur en nog niet verder geholpen. Weer een tijdje gewacht en weer de klantenservice teruggebeld, blijkt mijn bestelling helemaal niet terug te vinden zijn. (en kon ik hem zelfs niet meer annuleren) Terwijl er toch echt geld is afgeschreven van mijn rekening. Waar-de-loos.

Is er niks verzonden want mijn bestelling was misgegaan. Maar ik kon de bestelling ook niet annuleren.

Ze konden mijn bestelling niet annuleren, ze konden me in eerste instantie niet vertellen wat er was.

Scorekaart voor MediaMarkt