AlgemeenInmiddels door de jaren heen heel veel aankopen gedaan, van objectieven en camera's tot drones en flitsaccessoires. Toen ze nog op de oude plek in Capelle a/d IJssel zaten waren het toch een beetje dozenschuivers. Ik ging liever naar Foka in R'dam centrum (was ook dichterbij). Inmiddels zijn ze dat niveau al ver ontstegen, zijn ze met Foka gefuseerd en nu ze ook een winkel in Utrecht hebben geopend ben ik helemaal blij. Ze hebben alle producten die je zoekt en grotendeels tegen de scherpste prijzen. De (soms gratis) lezingen die ze aanbieden zijn ook een grote plus. Heb ontzettend veel geleerd van fotograaf Rogier Bos over flitsfotografie op locatie.
VerzendingRegelmatig webaankopen gedaan. Levering was altijd snel en zonder problemen. Geen opmerkingen eigenlijk.
KlantenserviceAltijd super advies gekregen over de producten waar ik net wat minder vanaf wist. Laatst een Manfrotto rig gekocht tegen een scherpe prijs en naar mijn mening was deze al gebruikt. Hier en daar wat stof wat er niet had kunnen zitten. Heb het ze gemeld, maar was niet van plan de rig weer terug te sturen want een prima koop. Kreeg ik toch nog een tegoedbon van 20 euro. Erg aardig! Die heb ik weer 'geinvesteerd' in een Nikon D750.