Coolblue.nl

Beste Bert,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het is onwijs teleurstellend dat je niet de beloofde service en snelle levering van ons hebt ervaren. Wij doen ons best om de bestelde producten tijdig aan de koerier te overhandigen zodat deze tijdig wordt geleverd. Normaliter mag je inderdaad de volgende dag jouw pakket in huis verwachten. Echter hebben wij dit niet voor jouw bestelling kunnen realiseren. Ook wij balen hier enorm van.

De Track & Trace informatie heeft het voor jouw bestelling niet mogelijk gemaakt om een nieuwe levering in het weekend in te plannen. Goed dat je meteen ook contact met ons hebt opgenomen zodat wij met jou mee kunnen denken voor een oplossing. De snelste manier om het product in huis te ontvangen, is inderdaad een nieuwe bestelling te plaatsen. Op het moment lijkt het erop dat je meer betaald, maar het geld van jouw eerste bestelling krijg je zo snel mogelijk weer terug op jouw rekening. Wellicht is het geen ideale oplossing, maar wel de snelste manier om jouw bestelling in het weekend in ontvangst te nemen.

Daarnaast krijgt de bezorger een route mee dat door de koerierdienst is ingepland om alle leveringen tijdig uit te voeren. De leveringen worden zorgvuldig ingepland met de verwachting dat het aantal leveringen binnen het tijdsbestek haalbaar zijn. Eventuele vertragingen door externe factoren kunnen zowel Coolblue als de koerierdiensten niet voorzien.

Het spijt ons dat de levering van de Airpods langer heeft geduurd. Natuurlijk wensen wij jou alsnog veel plezier ermee. Mocht je nog andere vragen/opmerkingen hebben over deze ervaring, laat het ons vooral weten. Je kunt ons altijd een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl