Algemeen24-7 18:00 Bosch kookplaat besteld met aansluitkit, en aansluiten. Op dezelfde dag telefonisch omgeruild voor een ETNA want de Bosch heeft een afwijkende maat (scheelt 1 cm). Kookplaten zouden onderling verrekend worden en zou worden gebeld voor een installatie afspraak.
24-7 23:00 mail gehad met nieuwe bestelling,maar zonder aansluiting gas. gebeld om aanvraag gas aansluiten ETNA. Ik zou worden gebeld voor installatie afspraak
26-07 E-mail met uitnodiging voor betaling. Daarnaast mail van medewerker dat het dus niet verrekend was. Voor niets gewacht. "Ik zie dat wij je Bosch PBP0C5Y80N alweer retour hebben ontvangen en dat mijn collega's van de administratie het bedrag van €204,99 al hebben teruggestort. Het bedrag kan weer elk moment op je rekening staan."
Ik heb betaald voor de ETNAen ben dezelfde dag gebeld door Exchange Logistics voor maken van afspraak; Maandag 31 juli.
26-7 Gebeld naar klantenservice, het bedrag van 204,99 klopt niet, de aansluitkit van de Bosch factuur was Coolblue vergeten te crediteren.
31-7 7:00 Exchange komt langs, Het blijkt de Bosch (!) te zijn die ook nog eens een onderdeel mist. De Bosch en het gas-aansluit pakket gaan weer terug als niet compleet. Coolblue klantenservice is nog niet open. Monteurs hebben geen speciaal nummer voor inlichtingen.
8:00 Nico van Coolblue gebeld. Heeft niet echt een oplossing, begrijpt het niet helemaal en gaat op onderzoek uit. Hij zal om 14:00 terugbellen.
14:00 Nico belt om te zeggen dat hij nog steeds geen oplossing heeft. Ik vraag hem om met een oplossing te komen; hij geeft eerlijk aan dat hij die niet heeft. Ik kan daar niet mee akkoord gaan, er moet toch iets mogelijk zijn? Op welk termijn kan ik een kookplaat verwachten? En krijg ik straks een ETNA of een complete Bosch? Geen enkel antwoord na het bezoek van Exchange.
16:00 Nico belt weer en zegt dat ik moet afwachten, het is erg druk. Ik geef aan dat ik moet koken en het al een tijdje schroef loopt (vorige week problemen met tweede kansje koelkast). We komen er samen helaas niet. Ik moest zelf maar Exchange bellen.
16:20 Exchange gebeld, geen gehoor.
16:30 weer gebeld naar klantenservice. hoe gaat het nu verder? Kan 48 uur (!) duren voor ze contact opnemen met Exchange. Na heel veel gezeur gaan ze kijken of ze mogelijk al eerder pakketonderzoek kunnen starten...
Ik heb nog nooit zo moeten drammen om er iets van beweging in te krijgen. En nog steeds weet ik niet zeker wanneer ik kan koken en welke kookplaat ik krijg.
Het enige koken vanavond, is van woede.
Blijkbaar geen goede communicatie tussen Coolblue en haar partners. Daarnaast onduidelijk over levering en oplossing na verkeerde levering.
KlantenserviceIk was altijd zeer te spreken over Coolblue, maar de laatste weken is het dramatisch. Eerder al problemen gehad met een tweede kansje koelkast. Daarnaast veel valse beloften, zoals verrekenen. Geen extra stap voor je willen zetten en niet meedenken.
Beste meneer/mevrouw,
Ontzettend balen dat jouw Etna kookplaat nog steeds niet is geleverd en meteen geïnstalleerd. Het is absoluut niet de bedoeling geweest jou zo lang te laten wachten op de levering. Na het lang wachten bleek de koerier een Bosch kookplaat te hebben geleverd. Daarnaast was deze ook incompleet.
Onze oprechte excuses voor deze vertraging en de trage communicatie vanuit verschillende afdelingen naar onze partners voor het maken van een nieuwe afspraak. Dit is absoluut niet service die je van ons mag verwachten. Uiteraard willen wij de status van het pakketonderzoek controleren. Om dit te kunnen doen, hebben wij het ordernummer nodig. Kun je ons het ordernummer in een privébericht versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken wij het daar verder op.
Coolblue