Coolblue.nl

Normaal altijd goede service gehad bij Coolblue, nu iets minder. Uiteindelijk heeft Coolblue het wel opgelost

De telefoon die ik bestelde was kapot. Telefoon teruggestuurd via retourformulier. Dit werkt soepel. Vervolgens kreeg ik de telefoon terug met de melding dat er een anti-diefstalslot op zit. Dit was vreemd. Ik had de telefoon voor terugsturen een factory reset gegeven. Bij Coolblue kon niemand mij uitleggen, wat dit anti diefstal slot was. Ook werd ik niet geïnformeerd dat het ze het toestel terugstuurden. Ze deden het gewoon. Aanvankelijk wilde Coolblue mij geen nieuw toestel sturen. Na dat ik hierover klaagde en dit vreemd vond bij een nieuw toestel. Na wat heen en weer gebel en gefacebook, besloot Cb mij wel een nieuw toestel te sturen.
Maar uiteindelijk had ik meer dan een week nadat de aanvankelijke bestelling pas een werkend toestel. Coolblue stuurde een defect toestel terug naar mij met een vage reden. Ik moest er zelf achteraan dat zij alsnog een vervangend exemplaar opsturen in plaats van dat ze het zelf deden.
Wat fijn is dat het personeel van Coolblue snel reageert, meedenkt en ook echt mensen zijn. Ik zou ook gerust weer iets bestellen bij Cb. Ik vermoed dat er gewoon 1 keer iets mis is gegaan.

Scorekaart voor Coolblue.nl