CameraTools

Nadat Canon de nieuwe 6D MII had gelanceerd diezelfde ochtend de camera gepre-orderd bij CameraTools. Omdat de winkel nog niet open was heb ik het contactformulier ingevuld. Ik kreeg binnen 1,5 antwoord per e-mail hoe ik de camera kon pre-orderen. De dag voor uitlevering ben ik gebeld of ik nog altijd interesse had en daarbij een dag afgesproken wanneer ik hem op zou halen.
Samen met mijn partner werden wij zeer vriendelijk ontvangen in de winkel (bijna te enthousiast, want er is minimaal 3x koffie aangeboden). Ze nemen alle tijd voor je en gaan even rustig met je zitten om uitleg te geven waar jij dat nodig hebt. Omdat ik ook op zoek was naar een aanvullende lens, en zij die als occasion aanboden, daar ook goed verder mee geholpen.
De winkel ziet er netjes en verzorgd uit, en ik zag dat er voor andere winkeliers op dat moment ook alle tijd werd genomen. Voor mij een zeer goede eerste ervaring. Ik ga hier vast vaker komen!
Ik kan geen oordeel geven over de verzending omdat ik zelf in de winkel ben geweest.

Scorekaart voor CameraTools