Paradigit

Na een lange tijd een trouwe klant te zijn geweest bij Paradigit is daar nu toch een einde aan gekomen. Hoe ik nu word behandeld door de klantenservice is schandalig. Mijn laptop ligt nu al twee maanden bij Paradigit. De laptop is opgestuurd naar Polen ter reparatie maar hierbij is niet vermeld dat dit ruim een maand zou gaan duren. Op 8-7 gesproken met een medewerker dat ik de laptop direct terug wil hebben en dat de retour geannuleerd kan worden. Tot op heden heb ik de laptop nog steeds niet terug. Nadat ik voor de zoveelste keer een half uur heb moeten wachten op de klantenservice heb ik eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. De laptop lag kennelijk nog steeds bij Lenovo in Polen en was dus nog niet terug gehaald. Mijn verzoek om een leidinggevende te spreken was niet mogelijk en uiteindelijk is de telefoon door de medewerker opgehangen. Echt schandalig hoe ik hier word geholpen. Twee maanden verder is de laptop niet gerepareerd en ik heb hem ook nog steeds niet terug.

02-06-2017 RMA aangemeld
08-06-2017 Product verstuurd
14-06-2017 Product ontvangen
15-06-2017 Bleek dat er kosten zouden bijkomen voor de reparatie
17-06-2017 Eindelijk de juiste persoon te pakken, akkoord gegeven voor de reparatie
28-06-2017 Een mail over reparatie in uitvoering
08-07-2017 Hier bleek dat het product buiten de garantie viel, alsnog akkoord gegeven voor reparatie.
17-07-2017 Gebeld waarom het zo lang duurde, product was niet op voorraad en zou minimaal vanaf 3 augustus pas leverbaar zijn. Afgesproken dat ik de laptop ongeprepareerd terug wilde.
26-07-2017 Wederom gesproken met de helpdesk. Laptop lag nog steeds in Polen bij Lenovo en er was niets gebeurd. Telefoon opgehangen door medewerker, onbeschoft behandeld.

Scorekaart voor Paradigit