AlgemeenZeer teleurgesteld in Mediamarkt. Slechte klantenservice en transportsysteem. We dachten dat mediamarkt toch een meer betrouwbare service aanbiedt.
VerzendingWaardeloos. De koelkast zou de volgende dag geleverd worden. De volgende dag werd er gemeld dat de koelkast geleverd zou worden 9.00 en 12.00 uur. We hebben tot 15.00 uur gewacht en kregen geen enkel bericht. Toen hebben we de klantenservice gebeld en die konden ons geen duidelijkheid geven. Toen hebben we een nieuwe afspraak gemaakt voor de dag erna en op die dag kregen we een bericht dat er een storing was in het leveringssysteem en dat we opnieuw een afspraak moesten maken! Inmiddels zaten we 3 dagen zonder een koelkast, terwijl er beloofd wordt dat het de volgende dag bezorgd wordt! Een zeer belachelijk slechte service.
KlantenserviceGebeld met de klantenservice en die zei voor 23.30 uur besteld betekent niet automatisch dat het gegarandeerd de volgende dag wordt bezorgd! Hoe kan dat?! Daar staat Mediamarkt toch bekend om?
Mijn bestelling heb ik natuurlijk geannuleerd en elders besteld en wel de volgende dag binnen gekregen! Tot heden (sinds 14 juli 2017) heb ik mijn geld niet retour ontvangen. Terwijl ze gezegd hebben dat het binnen 3 werkdagen teruggestort zou worden. Een waardelozere service bestaat niet!