Algemeen2 sdxc kaarten besteld op woensdag. Azerty had volgens de site 0 stuks op voorraad en de leverancier 6 stuks. Levertijd volgens de site 1-3 werkdagen. Vrijdag nog niets gehoord dus zelf contact opgenomen. Levertijd bleek in een keer onbekend. Voor de eerste keer iets besteld bij Azerty en gelijk de laatste keer. Ben benieuwd of ik mijn geld nog terugzie.
VerzendingSlecht dat je niet te horen krijgt dat het product voorlopig niet leverbaar is. Een mail sturen lijkt me een kleine moeite.
KlantenserviceHeb inmiddels viermaal telefonisch contact gehad om mijn geld terug te krijgen, zonder resultaat. Zojuist beloofd dat het morgen teruggestort wordt; ben benieuwd.
Op mijn review op Tweakers kreeg ik een (standaard ) antwoord van ene meneer René Jansen met het verzoek om (wederom) gegevens toe te sturen om het op te lossen. Heb ik gedaan, maar niets meer op teruggehoord. Hoezo klantvriendelijk??
Ik heb absoluut geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen