AlgemeenOndanks alle reviews toch de gok gewaagd om bij MAXICT te bestellen aangezien zij wel een groot assortiment van specifiekere producten hebben. De bestelling is geplaatst via de website als zakelijke klant. Ik had een Honor 6X besteld en een SD card van Samsung. Op de site was duidelijk aangegeven dat de Honor 6X een leverdatum had van 3-5 dagen en dat de samsung sd card op voorraad was. Website gaf na een tijdje aan dat de producten waren afgehandeld alleen ik kreeg geen mailtjes binnen. Bleek dat alle mailtjes standaard in de spam folder kwamen.
VerzendingIk had verwacht dat de producten samen zouden opgestuurd worden zodra ze beiden binnen zouden zijn. Tot mijn verbazing werd de al reeds op voorraad SD-Card al verstuurd en werd met PostNL geleverd. De Honor 6X werd netjes geleverd (was alleen beetje onduidelijk over dat hij op vrijdag al op afgehandeld stond, maar ik dus geen mail ontving (spam))
KlantenserviceNa de afgehandelde bestelling (na alles ontvangen te hebben) werd ik tot mijn verbazing gebeld om te vragen hoe ik alles had ervaren en hoe ik zo bij MAXICT kwam. Ik had tussendoor ook gebeld hoe het zat met de telefoon en daar kreeg ik netjes het antwoord dat hij echt net was afgehandeld en op transport was gezet.