AlgemeenRMA-nummer aangevraagd voor defecte videokaart binnen de garantie. Azerty stelt dat ze het zelf niet kunnen oplossen en de kaart terug moet naar importeur cq fabrikant. Mocht ik na een maand nog niks gehoord hebben, dan moet ik maar weer contact opnemen.
In de tussentijd is het behelpen, maar gelukkig ontvang ik na twee weken een nieuwe videokaart. Naar mijn oordeel netjes afgehandeld en binnen een acceptabele termijn. Meer mag ik niet verwachten en ik ben dan ook tevreden.
Een machine die wekenlang buiten gebruik is, kan echter behoorlijk lastig zijn. In dergelijke gevallen zou Azerty wellicht de service verder kunnen verbeteren door de klant tegemoet te komen met een leenproduct of directe omruiling zoals bij een DOA (desnoods voor een alternatief product met bijbetaling). Dat geldt zeker wanneer vooraf al rekening wordt gehouden met een afhandelingstermijn van 1 maand of langer.
Communicatie, website en verzending zijn uitstekend.
Goed verpakt en snel verzonden. Daarna echter een dag vertraging doordat Postnl een dag later bezorgt dan via Track&Trace aangekondigd (dat gebeurt regelmatig bij Postnl).
KlantenserviceSnelle respons en dat is erg prettig wanneer je niet verder kunt vanwege een defect.