AlgemeenZo had ik een Chromecast Audio en Logitech Z906 bestelt op een maandagavond en zou deze de volgende dag geleverd worden. Ik krijg netjes een mail dat alles is verzonden, maar gek genoeg 2 aparte mailtjes waarvan er één een link bevat naar fiege.myshipment.nl die niet werkt. Het was wel mogelijk de track and trace uit de link te halen en deze in de PostNL app te gooien.
Een dag later krijg ik mijn Chromecast Audio binnen, zonder mijn speakers. Hierop nam ik contact op met de klantenservice die zeggen dat ik helaas langer moet wachten omdat zij hem al hebben overhandigd. Hierna ook contact gezocht met PostNL, die zeggen dat ze nog niks hebben ontvangen. Ik word heen en weer gestuurd.
Tot op heden nog steeds niks binnen en geen oplossing.
Volgende dag in huis is een grote onzin. Heb hier vaker bestelt, 2 jaar terug een laptop, en die kwam ook niet de volgende dag in huis.
KlantenserviceDe klantenservice zegt alleen maar dat ik moet wachten en werkt niet aan oplossingen. Ze sturen me de hele tijd naar PostNL zie dan zeggen dat ik naar mediamarkt moet.
Kom je niet verder mee.