ALTERNATE.nl

Zeer slechte klantenservice 0,0% behulpzaamheid/ klantvriendelijkheid en onterechte conclusies om van me af te komen. Verkeerde datum op het factuur en hierdoor is mijn Asus cashback claim afgewezen. Geen oplossing van hun kant na ruim 2 maanden. Daarbij willen ze graag hun fout afschuiven naar Asus.

Een mooi moederbord gekocht bij Alternate omdat er enige tijd gelden een Asus cashback actie was. Tot mij verbazing was mijn ingediende cashback afgewezen. Dit terwijl het product binnen de geldende actieperiode viel. Nu blijft dat er op het factuur de verkeerde datum stond. Ik heb met jullie klantenservice gebeld met het verzoek of er een correctie kon plaatsvinden op het factuur, zodat ik alsnog mijn cashback kan claimen. Hier werd ik hard naar de muur verwezen met het argument dat er wettelijk geen correctie mag plaatsvinden op een factuur. Dit kan ik toch nergens terugvinden. Er was werkelijk geen behulpzaamheid van hun kant. Dit terwijl het product toch op tijd was gekocht en op voorraad zou zijn (website). Volgens deze webwinkel was het product niet op voorraad. Nou daar heb ik geen bericht over ontvangen. Inmiddels is de cashback actie verlopen en kan ik fluiten naar mijn geld. De klachten afdeling houdt me al ruim 2 maanden aan het lijntje dat Asus nog contact met me gaat opnemen. Helaas nooit wat vernomen, erg toevallig? Ook heel erg makkelijk dat afschuiven. Gaan jullie zo met vaste klanten om? Ga zo door! Jammer dat ik openbaar moet schrijven en dat jullie je fout niet zelf erkennen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl