AlgemeenIk heb op basis van de tweakers "leverbaar binnen 3 dagen"optie bij deze shop proberen te bestellen. Eigenlijk is de indicatie van tweakers gebaseerd op hun "verkleurde waarheid". bij deze mijn verhaal.
Op de website worden 2 "uit voorraad" opties gebruikt. "uit eigen voorraad" en "uit voorraad". Uit voorraad betekent eigenlijk niets. Erger nog, de informatie op de website klopt niet met de informatie die je nadien via email krijgt eenmaal blijkt dat ze de verwachte leverdatum niet bereiken. Volgens de support staat al de informatie duidelijk op de website, onder de FAQ.
Op zich, staat dit dus inderdaad in de FAQ, was het niet zo dat na het ontvangen van de up to date order status waar sommige producten als leverbaar staan, plots toch niet leverbaar zijn.
Ondertussen wacht je maar een week op een product dat "uit voorraad" leverbaar is die plots "leverdatum onbekend wordt" en een product dat "uit eigen voorraad leverbaar"is dat plots niet leverbaar is.
Na een week komen ze dan af dat je het order toch kunt krijgen zonder voeding, beetje laat, dus nee. En had het me geen franc gekost dan stuurde ik het eerst deel van mijn order ook terug, zodat ik een online shop die wel waar maakt wat ze zeggen een extra aankoop had kunnen bezorgen.
En al mijn ongemak en commentaar had voorkomen geweest had er maar geen stomme "uit voorraad leverbaar" indicatie geweest die eigenlijk maar zever is.
Zie algemene toelichting alwaar ik mijn ervaring met megekko omschrijf,
KlantenserviceDe klantenservice is ok, maar ze hadden mij beter niet aan de lijn gehouden en een alternatief voorgesteld.