Coolblue.nl

Bestelling van de iphone 6 verliep goed, levering was snel in de winkel Amsterdam Zuid. Tot de ontvangst van de nieuwe simkaart van Tele 2, zorgde Cool Blue ervoor dat mijn vodafone simkaart werkende was in mijn nieuwe telefoon, waarop ik niet was berekend maar wel erg blij mee was.

Helaas is mijn iphone 6 vandaag in mijn broekzak verbogen geraakt, waardoor het scherm dermate beschadigd is dat deze niet echt bruikbaar is. Uiteraard heb ik liever dat dit niet gebeurt was. Ik ben direct naar de winkel gegaan. Helaas werd ik daar niet verder geholpen, omdat zij dit onder val en stootschade willen laten vallen. Hier is echter geen sprake van. Ik zag Cool Blue als een bedrijf waarin service centraal stond en was bereid daarvoor meer te betalen voor hun producten. Helaas werd ik daar van het kastje naar de muur gestuurd en wil deze winkel hun wettelijke verplichtingen niet naleven (http://consumentenjurist....ogen:-dit-zijn-uw-rechten). Hier zal ik niet meer zo snel iets bestellen.

Hey Scuddie,

Bedankt voor het invullen van een review en de feedback hierin. Wat balen dat jouw iPhone 6 door het dragen in jouw broekzak is verbogen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen graag nagaan wat we in deze zaak voor je kunnen betekenen. Zou je ons jouw order- of factuurnummer willen toesturen? Dit kan naar geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue