AlgemeenProduct besteld, maar kwam stuk aan. Het is niet duidelijk of dit door de verzendende partij danwel Azerty kwam, dus ik reken het Azerty niet aan.
Wat belangrijker is: De garantie-afhandeling gaat goed en de technische dienst is erg fijn om mee samen te werken. Ik heb echt het gevoel dat men de moeite doet om mij als klant tevreden te stellen.
De klantendienst was erg vriendelijk en behulpzaam en schroomt niet om gelijk de technische dienst te raadplegen voor technische vraagstukken.
Na ontvangst voor reparatie werd de kast de volgende werkdag gelijk vervangen én verzonden. Nog 1 dag later mocht ik deze alweer in ontvangst nemen. Totale duurtijd van verzenden voor reparatie tot ontvangen na reparatie was dus slechts 3 dagen.
Het enige minpuntje is de communicatie: e-mails willen wel eens tegenspreken wat de echte situatie is van je order. Ik kreeg bijvoorbeeld een e-mail dat ik nog een betaling moest doen, terwijl die reeds uren geleden via iDeal was voltooid. Op de website stond echter wel de correcte status van betaling. Dit was verwarrend en een telefoontje naar de helpdesk had voorkomen kunnen worden. Dat scheelt mij tijd en Azerty scheelt het personeelskosten.
Het was dus niet helemaal zorgeloos, maar ik ben verder wel tevreden met de afhandeling.
Verder ben ik ook erg te spreken over de prijs van de producten.
Dit krijgt een voldoende, gezien het pakket stuk aankwam. De computercase zat in piepschuim bescherming, in een doos. Deze doos ging in een grotere doos met voldoende padding.
De case had echter een vrij forse deuk (1cm?) in het midden. Aan de verzenddoos was geen schade te zien.
Het is echter niet duidelijk of PostNL de doos zó hard laten vallen heeft dat de case stuk is gegaan, of dat de case stuk verzonden is. Daarom geef ik 3 sterren in plaats van 2.
4 sterren, bestaande uit:
- Reguliere klantendienst is erg vriendelijk en behulpzaam (4 sterren)
- Automatische e-mails soms onjuist (bvb onnodige betaalmelding) (2.5 sterren)
- Zeer vriendelijk en behulpzame technische dienst die helpt meedenken naar oplossingen (5 sterren)