Informatique

Webshop:
Zoekfuncties laten te wensen over. Bij sommige producten (bijvoorbeeld game-monitoren) ontbreken cruciale filterfuncties (bijvoorbeeld: "Gewicht" bij een draagarm, of verversingsfrequenties bij een monitor (keuze is alleen 144 of niet 144 hz)

Prijsstelling:
Bij vragen rondom de prijs (in dit geval van een PG348Q) wordt aangegeven dat men deze met verlies aan het verkopen is. (prijs 1149 euro op moment van schrijven). Ik zie dat deze monitor bij 8 winkels voor dezelfde prijs staat, en bij 2 winkels voor een lagere prijs. Ik vraag mij af of dit gebruikelijk is.

Ondersteuning bij aanschaf systeem:
N.a.v. offerte aanvraag (orderwaarde 4-5k) wordt eerst een link naar een standaard systeem gestuurd die niet voldoet. Na telefonisch contact met toelichting, wordt er wederom een link gestuurd naar een ander systeem die niet voldoet aan de gevraagde specificaties.

Dit wekt bij mij de indruk dat er óf geen tijd óf geen kennis aanwezig is om de specificaties en de standaard te vergelijken. Erg jammer.

Conclusie:
Op basis van bovengenoemde ervaring zou ik Informatique niet aanraden voor totaaloplossingen.
Voor de aanschaf van losse producten (indien gunstige prijsstelling) zie ik op dit moment geen bezwaar.

Scorekaart voor Informatique