Megekko

Megekko was een van de goedkoopste en daarom besloten hier te bestellen, ook de positieve reviews hier deden mij besluiten hier te bestellen. Prima site en snelle levering.

Verzending zeker prima. Vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. In een goed verpakte doos. Dus snelle levering en met zorg omgegaan met het product.

Bij aankomst bleek dat mijn Z5 al gebruikt was. Hij startte een aantal keer opnieuw op en was al door iemand anders ingesteld. Stond zelfs een patroon in als schermbeveiliging dus kon er niks mee. Dit aangegeven bij Megekko en zij zeiden dat ik het product retour kon sturen.

Op woensdag de telefoon verstuurd waar hij op vrijdag was aangekomen en onderzocht door Megekko, waarna ik vrijdagavond bericht kreeg dat ik mijn geld terug zou krijgen.

Daarop geantwoord en uiteindelijk vandaag, woensdag, het volledige aankoopbedrag + verzendkosten teruggekregen.

Dat de telefoon refurbished was kon Megekko volgens mij niet weten aangezien de telefoon doos verzegeld was. Het lijkt mij eerder een dingetje waar Sony wat heeft laten liggen, maar goed.
Ik ben tevreden over deze snelle afhandeling.

Het énige minpuntje dat ik kan bedenken is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar ik heb niet het gevoel dat mijn klacht sneller opgelost was als dit wel zo zou zijn. Maar dit is maar een kleine aantekening. Ben eigenlijk gewoon niks dan tevreden.

Scorekaart voor Megekko