Kamera Express

Ik wilde een product bestellen wat momenteel niet op voorraad was. Vervolgens aan de klanten service gevraagd hoe lang het ongeveer zou duren voordat het product binnen zou komen na bestelling dit zou zo'n 5-7 dagen zijn. Hierna nog enkele dagen op andere sites gekeken maar de mogelijkheid tot het verlengen van de garantie tot 5 jaar heeft mij toch over de streep getrokken om iets langer te wachten en bij Kamera-Express te bestellen.

Nadat het product enige tijd niet op voorraad is geweest, het product pas besteld toen dit wel weer op voorraad was. Dit was uiteindelijk op vrijdag avondavond, na het werk besteld en op zaterdag middag netjes het product binnen. Oftewel prima service en snelle levering zoals beloofd.

Hebben mij goed te woord gestaan en correcte informatie verstrekt alvorens de verkoop. Achteraf bleek ik geen factuur te hebben ontvangen, ook hiervoor goed geholpen door de klantenservice.

Scorekaart voor Kamera Express