Megekko

Ik bestel regelmatig bij Megekko, zo ook deze keer. Ze hebben gewoon veel op voorraad, op zich een fijne website, goede prijzen.

Het is slechts een enkele keer voorgekomen dat een bestelling niet de volgende dag geleverd werd, alle andere keren lukt dit altijd keurig. Wat ik verder een enorm pluspunt vind van Megekko is dat je daar bij het bestellen al kan aangeven dat je de bestelling naar een PostNL punt wilt laten brengen. Dit scheelt enorm veel gedoe om thuis te blijven voor de bezorger, of de bezorger tussen 12:00 en 14:00 te verwachten maar hij kwam eigenlijk om 10:00 of om 18:00.... Allemaal geen last van. Super!

Het is een paar keer voorgekomen dat ik contact moest opnemen met de klantenservice. Dat e-mail het enige kanaal is blijf ik vervelend vinden. Daarnaast viel de 'in-depth' kennis van de medewerkers me een klein beetje tegen. Maar ik werd wel te woord gestaan en dat in een afzienbare tijd, dus daar verder niks op aan te merken.

Scorekaart voor Megekko