AlgemeenIk heb een telefoon online gekocht en daar begonnen de problemen al. Zondagavond besteld voor 22.30, krijg de volgende dag een email dat het pas dinsdag geleverd word. Terwijl er heel duidelijk op de website staat voor 22.30 besteld op zondag betekend maandag in huis. Zie link https://klantenservice.me...KV3c5WmdkUlJPZnFRJTIxJTIx
Toen ik dinsdag de telefoon had gekregen bleek dat de telefoondoos al open geweest was, de zegel was al verbroken voordat wij het hadden opengemaakt. Hierom ben ik naar een media markt vestiging gegaan en wilde de telefoon omruilen. De medewerker daar heeft de telefoon omgeruild voor ons en ter plekke hebben we samen de zegel van de doos gebroken om er zeker van te zijn dat de doos/telefoon nieuw was. Helaas bij thuiskomst bleek dat er een plastic cover aan de voorkant miste van de telefoon en daarom zijn we terug gegaan naar de winkel met de intentie om het toestel te retourneren zodat we onze geld terug konden krijgen.
Aangekomen bij de winkel werd ons verteld dat we geen geld meer retour konden krijgen omdat de seal al verbroken was. We hebben dit samen met de media markt service medewerker gedaan en ik heb mijn product online gekocht met de intentie om mijn retourrecht te behouden.
bij mijn algemene beoordeling staat dat media markt foutieve informatie afgeeft wat betreft de bezorgtijden.
KlantenserviceDe klacht werd slecht afgehandeld en media markt zei gewoon dat ze er niks aan willen doen. Ik wil gewoon mijn geld terug en van media markt af zijn