AlgemeenBestellen gaat prima, spullen worden heel snel en goed verpakt geleverd aan maar de klantenservice en RMA afhandeling valt toch zwaar tegen.
VerzendingGoed verpakt, niks op aan te merken.
Klantenservice19/20 Juni een moederbord en koeler teruggestuurd naar Azerty, 22 juni een mail gehad dat de spullen in goede orde zijn ontvangen en dezelfde dag ook een mail dat het geld terug zal worden gestort (bijna €200) en dat ik zsm. daar nog een factuur over zou krijgen.
Sindsdien was het radiostilte, op 4 Juli nog eens contact opgenomen met de klantenservice en toen werd mij verteld dat er wel een opdracht naar de administratie was gestuurd om het bedrag terug te storten en uiteindelijk werd ook het factuur gemaild met daarin het bedrag dat teruggestort wordt.
3 dagen later nog steeds geen reactie en geen geld. Klantenservice reageert snel maar komt niet echt tot actie.
Jammer dat Azerty de tijd om het geld terug te storten echt tot de maximale wettelijke termijn oprekt.
Bij een andere retourzending, ditmaal bij Megekko, was de zaak in 4 dagen rond en had ik keurig mijn geld terug.