Azerty

Eerste keer dat ik bij ze besteld heb, aangezien ik meerdere producten in 1 x bij ze bestelde heb ik een offerte aangevraagd en deze was naar mijn tevredenheid.

Postbode mocht het pakket alleen aan de besteller overhandigen wat ik wel een fijn gevoel vond gezien de kosten van het pakket. Het was verpakt in een enorme kartonnen doos en van elk onderdeel hadden ze ook nog de losse doos meegeleverd en alle onderdelen erbij. Wel eens eerder een pc laten assembleren en toen kreeg ik enkel het eindproduct, dit was dus zeker een pluspunt.

voor de grafische kaart stond een levertijd van 6-10 werkdagen, naderhand bleek dit te betekenen dat hij niet leverbaar was. Dat was balen want heb lang moeten wachten. Uiteindelijk alles toch gelukt en werd goed geholpen telefonisch toen ik nog extra vragen enz had. Wel jammer dat ik steeds met verschillende mensen contact had, had liever 1 vast contactpersoon gehad, dat geeft wat meer binding.

Scorekaart voor Azerty