Coolblue.nl

avatar van A_W
A_W Karma 1,11K

Coolblue levert bij problemen een toelichting maar geen oplossing. Vroeger hadden ze een oplossing zonder toelichting. Coolblue lijkt helaas verworden tot een 13 in dozijn dozenschuiver. Creativiteit was vroeger buzzword. Dat zijn ze kwijt. Zojuist nieuw apparaat besteld voor prive. Hallo Fonq! Wel heeeel jammer, want het was een leuke zaak met leuke medewerkers. Maar op deze basis moet het een must zijn wil ik nog bestellen. Of ze moeten het vertrouwen herstellen met een passende aanpak die vertrouwen geeft voor de toekomst.

Extra betaald voor verzending op dezelfde dag. Bezorger komt niet opdagen. Is al vervelend, maar Coolblue schuift van afdeling naar afdeling en laat de klant in de kou staan. Fijn dat ik nu weet hoe Coolblue intern werkt, maar het het product nooit gekregen. Order geannuleerd.

Een fout is pas een fout als je hem niet hersteld. En dat is nu net het probleem. Ben gebeld. Kon helaas niet opnemen. Nu is het verzoek van Coolblue of ik hen wil contacten. Dacht het niet. Probleem ligt bij Coolblue, niet bij mij. Creativiteit was vroeger buzzword. Dat zijn ze kwijt. Zojuist nieuw apparaat besteld voor prive. Hallo Fonq! Wel heeeel jammer, want het was een leuke zaak met leuke medewerkers.

Hey,

Bedankt voor het invullen van een review. Balen dat jouw pakket niet is geleverd op het moment dat je had uitgekozen. Wij zijn zeker met je eens dat dit niet de bedoeling was en hier willen wij onze oprechte excuses voor aanbieden. Het is ook zeker niet de bedoeling Ondanks het feit dat er al het één en ander mis is gegaan, lossen wij dit heel graag voor je op. Wij willen je vragen om ons een e-mail te sturen op geenglimlach@coolblue.nl met jouw ordernummer en het achterliggende verhaal. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag zodat dit alsnog rechtgetrokken kan worden. We hopen heel gauw van je te horen.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl