Coolblue.nl

Nadat een webshop op zaterdag niet geleverd had, besloten gebruik te maken van de zondagsopening van Coolblue. Zaterdagavond 4 artikelen gereserveerd die ik zondagochtend 11:00 zou kunnen ophalen. Kreeg keurige bevestiging dat het zondagochtend klaar zou liggen.

Zondagochtend om 10:00 bericht dat de artikelen niet klaarlagen op de vestiging omdat ze niet bezorgd waren. Toch naar de winkel gegaan. Blijkt dat de partner die de distributie deed een fout had gemaakt. Maar op zondag zou er verder geen extra actie worden ondernomen om dit te herstellen. Tot zo ver de 'wij doen alles voor een glimlach'.

De verkoper achter de balie vond het erg vervelend. Hij gaf aan dat hij er verder niets aan kon doen. Hij hielp vervolgens wel met zoeken naar mogelijke alternatieven, zelfs welke andere winkels dezelfde dag open waren die het mogelijk wel zouden hebben. Erg klantgericht!

Hey Laurian,

Bedankt voor het invullen van de review. Vervelend om te horen dat het pakket niet op tijd in de winkel was en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Fijn om te horen dat onze collega je zo goed heeft geholpen. Dat is de service die wij willen bieden op het moment dat het mis gaat en daar zijn wij heel erg trots op. Wij hopen natuurlijk dat je het product nog steeds in ontvangst hebt mogen nemen. Als wij verder toch nog iets voor je kunnen betekenen, horen wij dat natuurlijk heel graag van je.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl