Azerty

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Azerty heeft een overzichtelijke website en goede prijzen. De betaling verliep goed.

Ik had 5 producten besteld, waarvan 4 direct leverbaar en 1 zou 2-3 dagen duren. Na 4 dagen was er nog niets bezorgd. Na contact met de klantenservice dit artikel uit de bestelling gehaald. De klantenservice bevestigde dezelfde avond en de volgende ochtend dat alles nu verzonden zou worden.

Helaas werd de bestelling toen nog niet bezorgd, omdat er opeens een ander artikel niet meer voorradig was. Alle vertrouwen in de winkel, die ik eerst zo goed vond, is nu verloren.

De klantenservice reageert aardig en beleefd. Toen mijn bestelling vertraging opliep, gaven ze echter de bevestiging dat het verzonden zou worden. Ik verwacht dat zo'n bevestiging ergens voor staat en het meer is dan dat ik via de website kan zien. Na het indienen van een klacht wel een nette reactie gekregen met excuses, maar geen tegemoedkoming en niet het gevoel dat ze een extra stapje gaan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar sander.kwakernaak@azerty.nl, zodat we zo kunnen achterhalen wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat dit niet opnieuw gebeurd.

Sander Kwakernaak

Scorekaart voor Azerty