AlgemeenIk ben in de winkel in Leeuwarden geweest. Nog nooit werd ik zo goed en professioneel te woord gestaan en geholpen. Ze kennen hun vak. Door hun "laagste prijs garantie" betaal je nooit teveel. Ik heb hier dan ook gebruik van gemaakt en dat was geen enkel probleem. Product (VLOG-camera) direct geleverd en accessoires werden nageleverd (gratis verzonden naar huisadres). Dat is pas service! Tevens GRATIS 5 jaar garantie. TOP !
VerzendingZoals afgesproken heb ik de bestelde producten snel thuisgestuurd gekregen zonder bijkomende kosten en zeer goed verpakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. De volgende aankoop gaat absoluut ook weer via Kamera-Express.
KlantenserviceIk had nog een vraag over de te gebruiken geheugenkaart. Ze hebben me weer uitstekend geholpen en hebben zelfs gemeld dat ik de door mij gewenste geheugenkaart (van €140) beter op het www kon aanschaffen bij een ander bedrijf omdat het andere bedrijf op het www een aanbieding had waar hun niet aan konden tippen. Wat nou eigenbelang? Service met een hoofdletter S. Bedankt Kamera-Express !!!