Kamera Express

Ik heb onlangs de Canon EOS 1300D camera gekocht via Kamera Express en ik ben nog nooit zo blij geweest met een aankoop. Voordat ik de winkel binnenstapte wist ik niets over camera's, ik ben een complete leek als het op camera's aankomt. Maar ik wilde wel graag een goede camera kopen en ik had wel een aantal eisen waaraan deze camera moest voldoen. Als eerste was ik daarom bij Coolblue geweest maar ik merkte al snel dat de medewerkers daar weliswaar meer over camera's wisten dan ik, maar ook niet bijster veel. Echter, zodra ik de Kamera Express binenstapte was ik verkocht. De winkelmedewerker bij wie ik terecht kwam, Raanan Cohen, heeft mij ontzettend goed geholpen! Hij heeft alles tot in de puntjes aan mij uitgelegd en ten slotte ook een aantal opties van camera's aan mij gegeven die goed zouden passen bij de dingen die ik er mee wil doen. Hij heeft mij ook advies gegeven welke camera daartussen het beste was. Hiervoor heeft hij uitgebreid de tijd genomen en is geen enkele keer ongeduldig geworden, terwijl ik wel ontzettend veel vragen had. De eerste dag heeft hij ruim 1,5 uur de tijd voor mij genomen en geadviseerd welke camera bij mij zou passen. De volgende dag kwam ik terug om de camera te kopen tezamen met een aantal accessoires, hiervoor heeft hij opnieuw ruim 1 uur de tijd voor mij genomen zodat alles naar wens was. Kortom: zeer ervaren medewerkers die de tijd voor je nemen, alles tot in de puntjes uitleggen en zeer klantvriendelijk zijn! Aanrader!

Leggen alles goed uit, nemen de tijd voor je, ervaren medewerkers.

Scorekaart voor Kamera Express