Hi-Fi Corner

Zeer tevreden over de goede service van HIFICorner, alle vragen die ik nog had na het lezen van de product omschrijvingen zijn eerlijk en met technische kennis onderbouwd gegeven. zelfs werd er een goedkopere versie geadviseerd omdat de extra specificaties van het duurdere model voor mij niet nodig waren en geen meerwaarde boden.... EERLIJK, VAKBEKWAAM en GOED BEREIKBAAR.

gewoon goed en netjes op tijd geen bijzonderheden

door een foutje in de content omschrijving van een gekochte DENON versterker, voldeed het product niet volledig aan mijn verwachtingen. na een chat via de site hebben ze eerst geprobeerd om het alsnog op te lossen met een FIRMWARE update, dit lukte helaas niet en omruilen wilde ik zelf niet in dit geval. Er werd me direct een voorstel gedaan voor compensatie en uiteindelijk heb ik met een fikse korting 2 Fon Gramofon modules kunnen bijkopen, waarmee het primaire probleem was opgelost en ik ook de extra mogelijkheid kreeg tot multiroom CASTEN. wat ik in de toekomst toch al wilde gaan doen. ik zeg super opgelost. DANK HIFICORNER!!!

Scorekaart voor Hi-Fi Corner