AlgemeenErg slechte service. Bij aankomst van de bestelling wordt inderdaad met groot vermeld dat er na het openen gebruiken en verwijderen van verpakkingsmateriaal er waardevermindering kan optreden bij het retour sturen van de printer.
Prima dacht ik, aangezien ik mijn keuze voor de brother printer weloverwogen had gedaan. Product werkte goed tot ik de verschillende opties ging uitproberen. Randloos printen trekt het papier een beetje scheef waardoor er randen ontstaan, daarnaast zit er nu al een veeg over het papier heen.
Na veel googlen kom ik tot de conclusie dat dit probleem standaard is bij deze printer. Randloos trekt het papier een paar millimeter scheef waardoor randen ontstaan, iets waar ik als klant totaal niet tevreden over ben. Door het scheeftrekken drupt de printer blijkbaar wat inkt op de rollers waardoor er een zwarte veeg ontstaat.
Nu is dit welliswaar een probleem van het product en dus de fabrikant. Maar aangezien dit geen garantiekwestie is (gezien brother mij heeft verteld dat dit helaas een fout in de printer is en ik maar contact moet opnemen met de winkel) kan ik dit product dus niet terug sturen.
PostNL verzending. Dat is het enige positieve
KlantenserviceIk heb via de livechat gevraagd wat mijn mogelijkheden zijn met betrekking tot dit product. Waar het op neer komt is dat zij het product helemaal niet meer terug nemen zodra er mee geprint is (van waardevermindering is dus al geen sprake meer). Daarnaast wordt mij verteld dat dit mijn eigen probleem is en maar met brother moet gaan bellen over de mogelijkheden. Verder komt Printabout met geen ander voorstel en zit ik nu thuis met een waardeloze printer van €100+
Doe hier geen aankoop mensen.
Beste Haije,
Hartelijk dank voor het geven van een beoordeling.
Via de chat is er inderdaad contact geweest en daarin is gevraagd of u eerst met Brother contact op wilde nemen. Het had namelijk kunnen zijn dat er een instelling verkeerd stond. Daarna hebben wij niets meer van u vernomen en konden wij ook geen verdere oplossing bieden.
De waardevermindering is 90% zodra u afdrukken met de printer gemaakt heeft.
Dit zou betekenen dat er nog 10% vergoed kan worden.
Wij willen u vragen om dit verhaal op de mail te zetten naar klantenservice@printabout.nl
Graag horen wij van u.
Het PrintAbout Team