Kamera Express

Zoals altijd weer perfect geholpen bij KE in Capelle. Al jaren mijn vaste winkel voor fotoapparatuur. Kom zelf uit Sprundel maar rij er speciaal voor naar Capelle ondanks dat er in Breda ook een filiaal zit. De reden hiervan is omdat ze in Capelle vrijwel alles in huis hebben. Je kunt vanalles zien, voelen, passen, noem het maar op. De moeite waard dus om even die richting op te gaan. Volop kennis in huis, ook van wat er in de wereld te koop is. Een hoop voorraad dus je kunt vanalles uitproberen, testen, voelen etc. Een aanrader is om hun outlet producten te bekijken. Zelf heel goed geholpen met de aanschaf van een zoomlens die dus outlet was. Splinternieuw, praktisch dezelfde voorwaarden en een prijs die zeer aantrekkelijk was tov de volle prijs. Ik kom er nu al een tijdje en ik zal er in de toekomst blijven terugkeren. Topteam daar bij KE!

Voor de grote dingen (objectieven, statief, body's) rij ik altijd liever zelf even naar KE in Capelle. Je kunt daar alles op je dooie gemakje bekijken, uitproberen, passen (wat vooral bij het zoeken naar een geschikte tas makkelijk is, want ze hebben bijna alles op voorraad? Waar ik woon zit vlakbij ook een KE store (Breda). Niets ten nadele van die jongens daar maar ook dat is gemakkelijk voor voornamelijk de kleine dingetjes (filters, schoonmaak spullen etc.), en de service is uiteraard hetzelfde. En dan natuurlijk de webshop, snelle levering

Da's niet zo moeilijk, nog niet echt gebruik van gemaakt omdat ik nog niks heb gehad hiermee, maar ik ga er van uit dat dat ook wel goed zal zitten.

Scorekaart voor Kamera Express