Megekko

De website is makkelijk bedienbaar, overzichtelijk ingedeeld en ik had geen problemen met bestellen en betalen. Niks op aan te merken.

Zondagavond laat bestelling geplaatst, binnen een uur bevestiging van de verzending. Maandag werd het product afgeleverd in een stevige verpakking met een ruime opvulling. Bij de nalevering (van het juiste product, zie klantenservice) was dit wederom in orde.

Er was een zeer gelijkend maar afwijkend product geleverd. Via de website kon ik eenvoudig een retour aanvragen. Na goedkeuring kon ik het pakketje terug verzenden, op eigen kosten. De dag nadat de retour aankwam kreeg ik een vrij summier bericht dat het juiste product werd teruggestuurd, wat een dag later het geval was. Hierop toch even gemaild met Megekko dat ik het wat kort door de bocht vond afgehandeld. Daar kreeg ik een keurige reactie op met excuses, plus het aanbod om de verzendkosten terug te storten. Megekko heeft klanttevredenheid gelukkig hoog in het vaandel staan, ik zal niet twijfelen hier weer te bestellen. De 5 sterren zijn verdiend.

Scorekaart voor Megekko