In de tussentijd meerdere bestellingen laten verlopen via Megekko. Elk van deze bestellingen is in goede staat en op tijd binnengekomen.
Enige vertragingen (enkele keer, vanwege de lage beschikbaarheid destijds van de MSI GTX-1070 Gaming X) bij deze bestellingen wordt snel over gecommuniceerd, waardoor ik altijd op de hoogte ben van mijn bestellingen.
De bestelling is netjes verpakt met genoeg vulmateriaal (grotere luchtkussens) om de inhoud op zijn plaats te houden.
Enige opmerking zou de extra 3,95 euro verzendkosten zijn. Veel webwinkels bieden gratis verzending aan bij besteding van 25/50 of hoger aan kosten. Bij een bestelling van 800 euro zou dat dus niet van toepassing zijn. Maar ja, bij een dergelijk bedrag maakt zo'n minimale extra ook niet echt uit.
In een eerdere bestelling had ik problemen met een geleverd moederbord (geen beeld, onbekende oorzaak). Ik heb dit moederbord teruggestuurd ter reparatie opgestuurd, er bleken per ongeluk wat pinnetjes gebogen. Na betaling van de reparatiekosten had ik het moederbord binnen een week weer (werkend) terug.