Kamera Express

Gisteren heb ik bij Kamera Express een Canon EOS 800D aangeschaft. Deze heb ik aangeschaft in combinatie met de Canon EF-S 18-55mm F/4-5.6 iS STM kitlens. Tevens heb ik direct een Canon EF-S 10-18mm F/4.5-5.6 iS STM, camera rugzak en een extra accu aangeschaft. Degene die mij in de winkel hielp had duidelijk wat minder ervaring met camera's, maar deed uiterst haar best om mij van voldoende informatie te voorzien zodat ik de juiste keuze kon maken. Ook kreeg ik ruim de tijd om andere mogelijkheden te bekijken en kreeg ik duidelijk advies over de diverse producten. Al met al een topwinkel waar ik zeker nog een keer terug naar toe ga.

De klantenservice bij Kamera Express is echt heel goed. Bij binnenkomst netjes een nummer getrokken en binnen één minuut kwam er een medewerkster naar mij toe om te vragen wat zij voor mij kon betekenen. Ik heb toen uitgelegd wat ik zocht en zij bevestigde dat het een goede keuze was en legde nog enkele specificaties uit die ik niet wist, zoals de vernieuwde interface van de camera. Al met al een hele oprechte service en ze proberen je eerder een goedkoper product aan te raden waar je net zoveel aan hebt dan dat ze je een duurdere aanbevelen waar je de helft van de functies niet nodig hebt.

Scorekaart voor Kamera Express