Mijn achtergrond: Voor het eerst sinds 2008 ging ik weer gamen, tijdens mijn studie was geld natuurlijk schaars dus na een paar jaar werken wilde ik graag een systeem kopen wat ik altijd zo graag wilde hebben, bijna all out dus.
Winkelbeoordeling: Uiteindelijk heb ik de Tweakers best buy guide gevolgd, een paar aanpassingen gemaakt, en het besteladvies gevolgd. Megekko kwam naar boven als de shop met het meeste op voorraad, goede levertijd, goede beoordeling en een goede maar realistische prijs. Ik had helemaal geen ervaring met Megekko maar de site zag er goed uit, uiteindelijk heb ik in drie weken 4 bestellingen geplaatst, 1 retouraanvraag doorlopen en 1 RMA doorlopen en alles is uitstekend afgehandeld. Hoe het 'merk' Megekko wordt neergezet is supercheesy maar ik moest wel gniffelen als de dozen binnenkwamen met verschillende grappen er op gedrukt. Ik ga zeker weer bij Megekko kopen.
De verzending wordt door PostNL gedaan, aan de levertijd wordt gehouden en er wordt hoge kwaliteit inpakmateriaal gebruikt. Aangezien ik ook retour en RMA heb doorlopen: Het terugsturen is eenvoudig, na invullen van het formulier op de site wordt er een label voor je gemaakt en dit plak je op de doos, alles ging erg soepel.
KlantenserviceIk had twee problemen met de aankoop, ten eerste had ik een vergissing gemaakt in het uitzoeken van producten die compatible waren, ten tweede kreeg ik een defect product. De klantenservice is snel en zakelijk en er werd afgesloten met de voornaam van de persoon die je hielp, dat geeft je het gevoel dat je niet tegen een muur aan het praten bent, goed geregeld allemaal.