AlgemeenOverall gezien geweldig bedrijf, geweldige site, goede prijzen en de techniek van het gehele bestelproces werkt helemaal naar behoren; mooi gestroomlijnd. Verder veel humor en gemakkelijk leesbare teksten. Ik hou daarvan.
Het enige dat mij behoorlijk vaak opvalt is dat er niet weinig fouten zitten in productspecificaties. Mijn handen jeuken telkens haha. Vandaag ook weer luidsprekers gezien waar een kruis staat bij android & iOs app, terwijl beide er zijn. Bij app algemeen staat dan wel een vinkje, maar het geeft uiteindelijk toch de indruk dat er dan geen app is voor a&i.
Als je zo door de hele winkel gaat zijn er toch wel behoorlijk veel foutjes, maar dat is op Tweakers enzo ook. Als je zoals ik allerlei bronnen vergelijkt, dan is het niet zo erg. Ik contacteer uiteindelijk bij twijfel de fabrikant. Ook gedaan met mijn aanschaf van een versterker van Yamaha.
Volgens Coolblue beschikte de versterker van mijn interesse niet over dab+ en niet over internetradio. Het enige verschil leek mij na het lezen van de handleidingen dab te zijn en Yamaha bevestigde dat. Raar dat als je Tweakers erbij pakt dat het net is alsof ze het over een totaal andere versterker hebben. Die pakt bij de ene bv RMS vermogen en bij de andere vermelden ze MAX als RMS. Dan wordt vergelijken snel ingewikkeld.
Een snelle consument die blind vaart op de gegevens op de winkelsite kán bedrogen uitkomen. Het zou fijn zijn als je er van uit kunt gaan dat het klopt. Gelukkig doen ze over retourneren ook totaal niet moeilijk, mocht een product toch niet helemaal dat blijkt te zijn wat je ervan verwacht had.