Hofma.nl

Ik had wat minder positieve reviews op internet gezien over de winkel, dus dan ga je toch twijfelen. Telefonisch contact gehad en super netjes antwoorden gehad, en uiteindelijke besloten om hier mijn ue55ks8000 te kopen aangezien hij honderden euros goedkoper was als andere winkels. Ik was een beetje bang voor een grijs model, maar ze gaven aan dat alle models voor NL bedoeld waren, en de Tv heeft ook netjes de XXN serie code. Top!

Ze hebben zicht netjes aan de tijden gehouden die afgesproken waren. Ik kreeg de keuze tussen Post NL verzending en via hun eigen Euronics verzenddienst. Uiteraard gekozen voor hun eigen dienst, en op de afgesproken dag stond netjes de vrachtwagen (hadden netjes 10mins van te voren gebeld ook zodat ik thuis kon komen)

Extreem netjes te woord gestaan aan de telefoon en goed advies, alles is gegaan zoals afspraken dus heb echt niets te klagen. Snap ook niet dat deze winkel zo negatief besproken word op internet want heb echt niets aan te merken. Ik ben normaal ook niet zo van de reviews schrijven, maar deze winkel verdiend meer credits als wat ze krijgen dus toch wat tijd erin gestoken.

Scorekaart voor Hofma.nl