Qua verpakking en verzending ben ik niet ontevreden. Waar mijn ontevredenheid ligt is op het gebied van aftersales en de klantenservice (als die er al is)
VerzendingDe verzending kwam overeen met de geprojecteerde tijdsduur bij het artikel zelf. Zoals aangegeven kwam de bestelling binnen op de aangegeven dag van bezorging.
KlantenserviceQua aftersales ben ik niet te spreken over hoe ik te woord ben gestaan bij de afhaalbalie. Ik was in de buurt en besloot richting Ridderkerk af te reizen om mijn retourpakket in persoon af te leveren. Door onweersbuien en blikseminslag reed de sprinter niet volgens dienstregeling richting Barendrecht. Eenmaal daar moest ik nog richting het terrein van Alternate.nl te voet verder. Zodoende kwam ik om 17:59 uur op het terrein aangelopen waarbij diverse personeelsleden het gebouw uitkwamen om in de auto te stappen naar huis toe. Niemand kon namens Alternate.nl mijn retourpakket in ontvangst nemen. Dat het pakket niet direct verwerkt kan worden is een ding. Maar dat er niet eens meegedacht wordt met de klant gaat mij tever. Ik kom niet uit de omgeving van Ridderkerk, ik was er in de buurt ivm een dagje Rotterdam. Dus om als nog een dag later terug te komen terwijl ik er toch ben is mij teveel van het goede. Hoe moeilijk kan het zijn om het pakket in elk geval aan te nemen en meer niet?