AlgemeenEen vriezer besteld via Coolblue, bestelling loopt gewoon vlot en het betalingsproces is makkelijk. Geen aanmerkingen hierop.
VerzendingDat Coolblue nog steeds gebruik maakt van Dynalogic als koeriersdienst voor grotere producten is echt een tegenvaller. Op het moment dat ik de bevestigingsmail binnen heb zag ik de bui al hangen, levering door Dynalogic.
Van Dynalogic netjes een mail gekregen met tijdstip etc, dit was allemaal prima maar toen ze eenmaal aan de deur stonden begon het gezeik.
Coolblue beloofd levering tot 4e verdieping of als er een lift is op alle verdiepingen. Dynalogic geeft aan drempel levering, hier heb ik als klant van Coolblue natuurlijk geen boodschap aan. Na wat heen en weer gezeur heb ik de 2 medewerkers van Dynalogic zover gekregen dat ze de nieuwe vriezer naar boven brachten.
Deze medewerkers waren zeer onvriendelijk en wouden zo snel mogelijk weer weg, ze hebben de vriezer boven "neer gepleurd" en zijn weer direct vertrokken. Na het uitpakken van de vriezer zie ik dat 3(!) van de 4 bevestigingspunten van het bovenblad kapot zijn.
Hierop besloten Coolblue te bellen, gevraagd voor een vervangend product, zo geregeld. Echter wordt de vriezer opgehaald en de nieuwe vriezer weer geleverd door Dynalogic, dus krijg ik weer te maken met dit verschrikkelijke bedrijf.
Coolblue, doe a.u.b afstand van dit belachelijke bedrijf. Als je een zoekopdracht doet naar de naam van het bedrijf heeft 90% van de mensen een slechte beoordeling gegeven op verschillende review websites.
Ik zal dan ook, zolang Coolblue gebruik blijft maken van Dynalogic, nooit meer een groot product (zoals huishoudelijke apparaten) bestellen bij Coolblue.
Klantenservice was dan weer wel top, snel geholpen en 4 opties aangeboden gekregen. Helaas is de compensatie optie (10% aankoopbedrag) niet voldoende om zelf het onderdeel te vervangen.
UPDATE:
Coolblue is ditmaal zelf langs geweest met eigen personeel om de vriezer te vervangen. Vriendelijke mensen, zetten hem zonder klagen 2 verdiepingen omhoog en nemen verpakkingsmateriaal mee. Ik laat de beoordeling even staan hoe hij is vanwege dynalogic.
Beste Lawwie,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen je klacht uiteen te zetten. We snappen goed dat je niet tevreden bent geweest over de manier waarop je vriezer bezorgd is. Wanneer wij op de website bij jouw product een bepaalde belofte maken met betrekking tot de levering, moet je er ook vanuit kunnen gaan dat het apparaat volgens afspraak geleverd zal worden.
Hoewel het fijn is dat je een goede ervaring hebt gehad met de nazorg, kan ik me voorstellen dat je door de slechte hulp van de vervoerder niet zo snel geneigd meer bent een groot product bij ons aan te schaffen. We zijn op het moment druk bezig met het opzetten van ons eigen bezorgdienst, waardoor we hopen dat we het bezorgproces efficiënter kunnen maken.
Zou je ons nog kunnen voorzien van een ordernummer via geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we graag na of we nog iets voor je kunnen betekenen.
Met vriendelijke groeten,
Coolblue