Coolblue.nl

Productpagina's zijn vrij goed, want ze bevatten veel informatie. Kiezen tussen verschillende producten wordt vergemakkelijkt door productreviews, competente beschrijvingen en soms ook handige productvideo's. De 'Tweedekansjes', teruggestuurde producten die met korting worden verkocht, zijn een heel mooi concept dat Coolblue helpt producten te verkopen die geopend of gebruikt zijn geweest, maar nog goed of als nieuw zijn. Als klant ben je mooi gebaat met korting op een product dat je toch wel wilde hebben, maar misschien in een geopende doos zit. Voor sommige producten is dat helemaal geen probleem, dus zijn de Tweedekansjes een leuke korting.

Verzending is heel prettig: vrijwel alles is op voorraad en kan tot laat op de dag besteld worden zodat het ook de volgende dag (ook op zondag) bezorgd wordt. Dit onderscheidt Coolblue van veel anderen. De verpakking is goed: ruime dozen met voldoende materiaal dat beschermt tegen schuiven/stoten.

Ik had een probleem met een gekocht product; het leek niet te doen wat het moest doen. Na vele pogingen besloten de klantenservice te bellen. Gelukkig werd ik snel geholpen en kreeg ik gelukkig ook niet het standaard zinnetje 'dat is uiteraard erg vervelend', wat een dooddoener vind ik dat normaal gesproken. Bij Coolblue word je echter gewoon geholpen en kom je er niet uit, dan krijg je alternatieven aangeboden totdat je tevreden bent. Dat is klantenservice waarmee je je kunt onderscheiden, goed gedaan Coolblue!

Scorekaart voor Coolblue.nl