Megekko

Bij Megekko een grote "42 monitor aangeschaft, welke 3 werkdagen later werd verzonden op basis van de vooraf aangegeven levertijd (2-3 werkdagen).

Helaas was er bij de transporteur (Dynalogic) iets mis gegaan, waardoor op de ochtend van de levering werd aangegeven dat de zending pas de volgende dag geleverd zou worden. Dit kan vervelend zijn als je hiervoor speciaal vrij moet nemen.

Omdat de monitor een defectje had (zie klantenservice) is de monitor door dezelfde vervoerder weer opgehaald. Dit is wel gebeurd op de afgesproken dag.

Het probleem begon helaas bij de levering van de vervangende monitor. Deze zou op een woensdag geleverd worden, maar ook hier gaven ze op de dag van levering een sorteerfout. Kan gebeuren (twee keer achter elkaar, vreemd maar OK). Mijn geduld begon echter op te raken na verschillende mailtjes en belletjes gedurende een week naar de transporteur. Megekko kon hierin verder ook niets betekenen, de monitor stond namelijk al ergens op een depot.

Pas na 12 dagen is de monitor eindelijk geleverd. Voor mij nooit meer Dynalogic, wat een aanfluiting.

De monitor had helaas een vlekje achter het LCD paneel van ongeveer 5 a 6 pixels. Megekko gaf eerst aan dit zelf af te handelen met Dell, omdat dit sneller zou gaan. Helaas gaf Dell aan dat het een Duitse monitor betrof en zij in dat geval alleen een refurbished scherm konden leveren ter vervanging. Aangezien ik hier niet mee akkoord ging heb ik met Megekko afgesproken het scherm naar hun terug te sturen.

In eerste instantie moest ik het opsturen zelf regelen, maar gezien het formaat van de doos hebben zij het ophalen geregeld.

Het scherm is redelijk snel door Megekko gecontroleerd (binnen enkele werkdagen) en vervolgens hebben ze direct een nieuwe opgestuurd. Helaas duurde de levering hiervan wat langer, maar hier konden ze verder ook niet veel aan doen.

Scorekaart voor Megekko