Superheet in huis, tijd voor een Airco. Ik moet helaas naar het buitenland de volgende dag, maar zie de optie: Vandaag Geleverd (9,95). Dat word hem dus, kan ik hem nog aansluiten, is het gezin ook weer gered.
Bestellen zoals altijd een appeltje eitje. Betaalt, factuur in de mail en een verzendbericht van... Dynalogic. Ohoh
Over Dynalogic kan een topic vol geschreven worden, en dat is dan ook al eens gebeurd op Tweakers.
Ik krijg het bericht dat het pakket tussen 19.00 en 22.00 komt. En dan spot ik opeens een verkeerd huisnummer. Eerst klantenservice gebeld, maar die konden niet helpen (duurde 36 uur). Direct de telefoon gepakt naar Dynalogic voor 0,45 per minuut. Na paar minuten contact met een persoon die mij verzekerde dat het goed ging komen.
En om 21.59 (terwijl de T&C aangeeft dat het pakket nooit verstuurd is) een bericht: "Verzending geannuleerd door de klant."
En bedankt weer. Coolblue is een fijne tent, maar als ik wist dat voor dit soort dingen Dynalogic gebruikt werd, was ik er niet gekomen. Bestelling geannuleerd en besteld bij een andere shop.
Beste PWM,
Wat enorm vervelend dat jouw levering niet goed ging! We snappen dat je enorm over teleurgesteld bent. Een verkeerd huisnummer betekent dat de levering in z'n geheel terug moet komen voordat het opnieuw verstuurd kan worden. De verzending dient dan ook geannuleerd te worden. Hierover hadden we je wellicht beter kunnen informeren.
Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Groeten,
Coolblue