Coolblue.nl

Smeg koelkast besteld bij Coolblue, bij het uitpakken van de koelkast werd een fabrieksfout ontdekt (zijplaat boven naar beneden met een knik er in). Werd weer gelijk meegenomen en maandag geleverd (zaterdag was eerste keer).

Bij de nieuwe koelkast zit alleen een klein krasje maar die is van 2 meter niet te zien en een klein zwart stipje maar ook niet echt zichtbaar vanaf een afstand. Blijft wel jammer natuurlijk.

Service van de verzending is super te noemen! Nadat de eerste koelkast gelijk terugging kwam de nieuwe koelkast maandag al aan, alleen had Coolblue mijn registratie gegevens gebruikt voor de levering (oud adres). Contact opgenomen en de koelkast zou dinsdag geleverd worden op het juiste adres, maar omdat de bezorging al onderweg was en je een kwartier van te voren op word gebeld gevraagd of ze het op de juiste adres konden leveren (is vlakbij oude adres). Dit was geen probleem.

Super service dus.

Werd goed geholpen aan de telefoon en de bezorgers namen gelijk de koelkast mee met de fabrieksfout. Leveringen gingen beide keren zonder problemen. Alleen jammer dat ze mijn registratie adres gebruikte en niet het adres dat ik had ingevuld als aflever adres bij de tweede levering. Maar dat ook zonder veel moeite opgelost.

Scorekaart voor Coolblue.nl