Mooie overduidelijke website, oogt erg professioneel, bestellen gaat prima en je hebt snel antwoord op eventuele vragen.
VerzendingVerzenden gaat ook prima, wat je van een webshop mag verwachten.
KlantenserviceHier begint het gedonder. Eigenlijk waar een webshop zich kan onderscheiden.
29-12-2016: Een dure gaming laptop aangeschaft, vanwege de waarde maar opgehaald.
01-2017: Nog geen maand later problemen met de laptop, enorme interrupts op het systeem (ook meetbaar met LatencyMon) van 400-500ms. Wat gewoon niet mag van zo'n dure laptop.
01 tot 04-2017: Paar maanden het probleem aangekeken, vanalles geprobeerd, contact met diverse fabrikanten, etc. Geen oplossing.
21-04-2017: Ik was het zat, bij Coolblue gebracht ter reparatie, wel even langsgebracht vanwege de waarde. Gaven aan dat het 2 weken zou duren.
05-2017: Meerdere malen gemailed afgelopen periode. Ze gaven meermaals aan dat het bij de reparateur lag en dat ze er niks over konden zeggen.
26-05-2017: Vandaag eindelijk mijn laptop terug, dat na 5+ weken. Ik start hem op, staat een schone Windows op. Eerste wat ik doe is het probleem testen, 5 minuten radio 538 en ik hoor alles alweer vastlopen. Muis hangt een halve seconde en ik hoor de stream vastlopen (bzzzzttt). Wat hebben ze vervangen dan? Want hij is wel open geweest, dit is gewoon te zien!
30-05-2017: Terug naar Coolblue, wederom gebracht vanwege de waarde. Gaven in de winkel nog aan dat 5 weken wel heel uitzonderlijk is, dat het echt maar 2 weken duurt dit keer.
11-06-2017: Een e-mail ontvangen dat ze de klacht niet konden vinden. Enorm bijzonder, ik heb de klacht de eerste keer in de winkel laten zien en ik heb een heel A4 geschreven met de klachtomschrijving. Toch nogmaals een puntenlijst om het te reproduceren gemaakt en ze houden me weer op de hoogte over de status.
19-06-2017: Nu alweer bijna 4 weken verder (en 5 weken was uitzonderlijk zeggen ze??) en ik hoor maar niks.
Kortom: Ik ben al ruim 8 weken mijn toen nog net geen 4 maanden oude laptop kwijt (van € 1950,00), waar ik vanaf begin af aan al problemen mee heb. Zonder ook maar enig zicht op wanneer die terugkomt en als hij terug komt of hij überhaupt wel gemaakt is. Je betaald bij Coolblue meestal een beetje meer en dan verwacht je ook gewoon echt goede service. Maar dit is gewoon weg waardeloos. Geen woorden voor.
EDIT: De sterren wat omhoog gegooid, uiteindelijk naar aanleiding van deze review de volgende dag een optie gekregen om shop te goed te krijgen. Hiervan een nieuwe laptop besteld, helaas duurde het wel 2 dagen voordat dit beschikbaar kwam. Maar ik heb zaterdag een nieuwe laptop in ontvangst mogen nemen, dus ik ben blij met de oplossing. Het enige is dat ik er wel echt om heb moeten zeuren, voordat deze oplossing kwam, dit is dus wel een verbeterpunt voor Coolblue.
Beste Chrisz,
Allereerst willen wij jou bedanken dat je de tijd genomen hebt om een review te plaatsen en ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar om te lezen dat je zo lang moet wachten op jouw laptop terwijl deze gerepareerd is. Als het probleem dan toch niet opgelost blijkt te zijn, is dit erg frustrerend. Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. Dit is niet de service die jij van ons verwachten mag. Zoals je zelf al benoemt is het inderdaad gebruikelijk dat onze reparateurs 2 tot 3 weken de tijd hebben om jouw product weer in orde te maken. 4 tot 5 weken is dan uitzonderlijk lang. Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat jij jouw laptop ondertussen in goede orde terug wilt hebben. Zou je zo vriendelijk willen zijn ons jouw ordernummer toe te sturen in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij graag met jou mee.
Groeten,
Coolblue