Hoe ik geholpen werd bij camera expres
Na lang wachten en sparen kon ik dan eindelijk mijn camera kopen waar ik al zo lang op had gewacht. Na even gewacht te hebben waren we aan de beurt. Er kwam een jonge medewerker tegenover ons te staan die ons zou gaan helpen. Ik wilde graag de g7x mark 2 van canon kopen en super voor ons hadden we de medewerker voor ons die er alles van af wist.
Hij kon ons in de puntjes vertellen hoe alles in elkaar zat en dat het een super camera is en bracht dat enthousiast over. We kregen uitgebreid informatie over Canon wat ik en mijn vader super interessant en fijn vonden. Hij had zich gespecialiseerd in Canon en wist er alles vanaf. Ik had toch nog kleine onzekerheden over de camera maar na de informatie die wij kregen was ik helemaal overtuigd.
Na even gepraat te hebben over de Canon g7x liet hij mij wat foto’s zien die gemaakt zijn op een festival met de canon g7x mark 2. Door die foto’s was ik even overdonderd ze waren zo mooi en zo cool dat ik die camera nog meer mee naar huis wilde nemen. Hij wist er met zo veel enthousiasme over te praten en zijn persoonlijke verhalen over het toestel en het merk te delen dat het super leuk maakte om naar te luisteren.
Al de vragen die wij hadden kon hij allemaal beantwoorden plus nog extra informatie. Mijn vader en ik hebben alleen al een super gezellige middag gehad door in de winkel informatie te krijgen over verschillende camera’s, drones, IPhone en fotografie. Dus toen we gingen afrekenen stond ik er helemaal achter met alles wat ik zou gaan kopen dat dat helemaal goed was, dat ik over alles super goed en eerlijk was geïnformeerd. Ik denk dat we wel 2,5 uur in de winkel waren, ik en mijn vader zijn fantastisch geholpen en vonden het super gezellig.
Wij komen dan niet uit Eindhoven (de vestiging waar we waren) maar willen graag een half uur rijden voor deze goede service die we kregen.