Order t.w.v. +1200,- alles voor 23:00 morgen in huis (donderdag). Vrijdag geen track en trace, contact opgenomen order kon niet gevonden worden maar werd aan gewerkt. Paar uur later in chats status gevraagd nog niks. Half uur voor sluiting nog niks maar even bellen. Probleem lag bij de web developer maar die was al weekend gaan vieren... Dus had ik mijn order dinsdag op ze vroegst kunnen verwachten.
Gelukkig heeft het persoon die ik aan de telefoon had toen mijn order opnieuw aangemaakt en er voor gezorgd dat mijn order die dag nog verzonden zou worden. Dit had wel het effect dat ik niet meer in mijn account kon komen, Hier moest ook weer 7x over gemaild worden voordat ik er weer in kon.
Te laat verzonden. Maar uiteindelijk bij ontvangst wel netjes verpakt.
KlantenserviceAls ik niet meerdere malen contact had opgenomen was mijn order gewoon blijven liggen en had ik op ze vroegst de order na 5 dagen mogen ontvangen ipv volgende dag.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Er is inmiddels contact geweest en er is een mail verstuurd naar uw email adres met een uitleg over deze situatie.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
René Jansen