Azerty

videokaart besteld bij azerty. snel rond, en snelle updates via email omtrent status. 2x telefonisch contact gehad, wat ook zeer goed verliep.

jammer dat het redelijk ver uit de buurt is, maar kans is groot dat dit mijn nieuwe leverancier word nu afuture niet meer is.

Had aangegeven met pin te betalen, maar kwam er achter dat ik nog contant geld had liggen, aangezien ik geen optie gevonden had met contant betalen, begon ik te twijfelen. na een kort telefoontje duidelijk dat contant gelukkig geen probleem was.

nadat ik kaart had opgehaald kreeg ik mailtje dat factuur online stond, deze had ik nodig om de game code te kunnen aanvragen maar kon de factuur niet vinden onder MS edge. telefonisch contact opgenomen, hij wist hier niet van af, en gaf me het advies eventueel andere browser te gebruiken of te regelen dat het gemaild werd. Ondanks het feit dat hij geen kant en klaar antwoord had kwam hij toch professioneel en belangstellend over.

blijkbaar komt de factuur onder edge laten online dan bij andere browsers, bij IE11 kon ik wel de factuur zien en downloaden. onder edge kon ik 2 dagen later pas de factuur downloaden.

Scorekaart voor Azerty