Voor het eerst een camera gekocht bij Kamera Express en na een paar dagen geretourneerd in het filiaal in Zwolle. Altijd vervelend om een aangeschaft product weer te retourneren, je hebt het recht maar toch. In mijn hoofd spoken vele scenario’s, ook vervelende. Veroorzaakt door slechte ervaringen met andere leveranciers en met lood in mijn schoenen loop ik de winkel binnen. Wat me daar overkomt heb ik lang niet meegemaakt, de verkoper, Erwin Flohr hoort mijn verhaal aan en stelt me gerust. Retourneren blijkt geen probleem. Het is juist een service. Na het controleren van het retourpakkertje heb ik een leuk gesprek met hem over de camera die ik wil ruilen tegen een ander model. Het is fijn om geholpen te worden door deskundige medewerkers maar net zo belangrijk is dat ze je helpen zoals ze zelf geholpen zouden willen worden; vriendelijk, eerlijk en met begrip voor de situatie. De online bestelling ging al soepel maar de vriendelijkheid en het praatje waar ik mee geholpen ben is zoals we tegenwoordig uitdrukken ‘super’! Kamera Express heeft er weer een klant bij.