Megekko

Uitstekende webshop. Ben hier al jaren trouw klant en de service is al die tijd uitstekend gebleven.
De gunstige prijzen, het grote aanbod en de fantastische klantenservice zorgen ervoor dat Megekko zijn 5 sterren meer dan waard is.
Bestellen gaat eenvoudig, het complete aanbod is goed te vinden en de grappige kortingscodes in de nieuwsbrieven zijn een leuke toevoeging.
Daarnaast worden RMA aanvragen ook altijd zeer goed afgehandeld. Heb helaas al aantal keer een product moeten terug sturen door fabrieksfout en beide werden eigenlijk zonder al te veel moeite vervangen.

Bestellingen werd in een eigen kartonnen doos (met Megekko print) verpakt, was goed afgesloten en van binnen goed gevuld is met bubbeltjesplastic (en de bestelde hardware natuurlijk).

Klantenservice via mail verliep erg vlot. Mijn mailtje was binnen 2 uur beantwoord.
In dit geval had ik net een nieuwe 1080 Ti kaart gekocht en 2 weken later kwam Nvidia met een actie voor die specifieke videokaart. Beetje zuur natuurlijk dat ik die net misliep.
Gelukkig waren ze bij Megekko erg begripvol en werd er geregeld dat ik toch gebruik kon maken van de actie.
Niets meer dan lof voor de klantenservice!

Scorekaart voor Megekko