Op zich werkt de site wel goed en is het simpel om een bestelling te plaatsen en deze te ontvangen. Maar daar stopt het voor mijn ervaring toch ook, misschien omdat ik uit België heb besteld, maar werkelijk alles liep verkeerd.
Ik vroeg op voorhand per mail wat extra uitleg over een actie. Hier kreeg ik snel een antwoord op. Antwoord was dat de actie nog steeds liep. Dit is dan ook de reden waarom ik mijn bestelling plaats.
Ik ontvang mijn bestelling snel en correct (alhoewel ik vandaag de dag nog steeds toelage moet betalen voor VISA).
Eens ik mijn bestelling bekijk merk ik echter op dat mijn bestelling niet overeen komt met wat per mail werd bevestigd. Ik meld dit per mail, krijg snel antwoord dat de actie ten einde liep tussen datum van mijn mail en de effectieve bestelling. Ik betwijfel dit ernstig, vraag hen dit na te gaan, wordt me bevestigd dat het probleem bij mij lag. Aangezien ik dit heel vreemd vond, nam ik contact op met Nvidia (producent), daar wordt me heel duidelijk uitgelegd dat de actie al meer dan een week voor mijn infomail ten einde was gelopen. Ik heb hier ook schriftelijk bewijs van gestuurd naar Megekko.
Daar wordt nog steeds niet correct op geantwoord en hoor ik een tijd helemaal niets meer. Mijn conclusie is dat ze maar al te goed wisten dat de actie ten einde was en door me foutieve info te geven me hebben kunnen overhalen tot bestellen.
Uiteraard was ik uitermate ontgoocheld en wou ik afzien van de aankoop en heel de rompslomp die ermee samen ging. Ik volgde hun instructies op, heb hen opnieuw ter bevestiging gemaild, kreeg hier antwoord op en nu zijn er problemen met de terugbetaling. Echt om wanhopig van te worden.
Heb nooit dergelijke zaken meegemaakt met andere webwinkels (bestel geregeld bij Alternate), maar Megekko nooit meer!
Verzending op zich geen probleem, product was echter niet conform de afspraak. (zie toelichting algemene beoordeling)
KlantenserviceAntwoord heel snel wanneer geen problemen zijn, maar wanneer problemen optreden erg selectief in antwoorden (mails worden onder meer door collega's verwijderd, erg dubieus allemaal...).
Klantendienst is uit op bestellingen, niet op helpen van de klant.